• MHRS (Kolay Randevu)

Artık beklemeden muayene olmak için 182 e-raddevuyu tercih edebilirsiniz
  • Anne Sütü

Bebeğinizin sağlıklı gelişi için onu ilk 6 ay Anne sütü ile besleyiniz.

HASTA REFAKATÇİ ve ZİYARETÇİ KURALLARI

ZİYARETÇİ POLİTİKASI

•   Hasta ziyaretleri hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her gün 12:00 – 13:00 ve 18:00-19:30 saatleri arası olup, bu saatler dışında kesinlikle ziyaretçi alınmamaktadır.
  •    Olağanüstü durumlarda nöbetçi hemşire ile telefon bağlantısı sağlanarak ziyaretçinin hastası ile ilgili bilgi alınması sağlanabilir.
  •     12 yaşından küçük çocukların vücut direnci büyüklerden daha zayıf olduğundan hasta ziyaretlerine getirilmeleri gözbebeğimiz çocuklarımızın sağlığı için zararlıdır. Bu nedenle çocuk ziyaretçi getirilmemesi rica olunur.
  •  Ziyarete gelirken yiyecek, içecek ve kuru çiçek getirilmesi yasaktır. Bununla ilgili olarak giriş kapısında kontrol yapılır.
  • Ziyaret esnasında hasta yataklarına oturmamaya ve yüksek sesle konuşup diğer hastalar rahatsız etmemeye özen gösteriniz.
  • Ziyaretçiler hastane içinde tütün ve alkollü içecekler kullanmamalıdır. Kullananlar hakkında yasal hükümleri uygulanacaktır.
  • Hasta ziyareti esaslarına uyulması kontrolü servis çalışanları tarafından yapılmaktadır.

REFAKATÇİ POLİTİKASI

• Hastane kurallarına uymanızı rica ederiz. Kurallara uyulmadığı takdirde refakat durumunuz kabul edilmeyecektir.
  • Hekim ve hemşire direktifleri dışında hastaya yönelik herhangi bir uygulama yapmayınız.
  • Hastaneye ait eşya ve malzemeleri düzenli ve temiz kullanmaya, hastane malına zarar vermemeye özen gösteriniz.
  • Sizlere huzurlu bir ortam sağlanması için hasta odası ve servis koridorlarında yüksek sesle konuşmayınız.
  • Hekim ve hemşire istemi dışında hastaların hastane dışına çıkmamasına veya yatağını değiştirmemesine özen gösteriniz.
  • Hastane içerisinde tütün ve alkollü madde kullanmayınız.
  • Hastaya dışarıdan yiyecek, içecek getirmeyiniz ve getirtmeyiniz. Hekim ve hemşirelere danışmadan hastaya hiçbir yiyecek ve içecek vermemeye özen gösteriniz.
  • Hastanemiz yemek hizmetlerinden ayrı bir ücret ödemeksizin yararlanabilirsiniz.
  • Refakatçi değişiminden mutlaka servis hemşirelerini haberdar ediniz .
  • Hastanız ile ilgili herhangi bir sorun olduğunda hemşireye haber veriniz.

Click here - fbetting view betfair bonus