• MHRS (Kolay Randevu)

Artık beklemeden muayene olmak için 182 e-raddevuyu tercih edebilirsiniz
  • Anne Sütü

Bebeğinizin sağlıklı gelişi için onu ilk 6 ay Anne sütü ile besleyiniz.

Tarihçe

İlçemiz Devlet Hastanesinde 25 kadro yatağı bulunmaktadır. 1956 yılında yapılan Hastane binası 2095 m2,  toplan arsa alanı içinde 400 m2, oturum alanı toplan 1400 m2 kapalı alana sahip olup, eski hükümet konağında hizmet vermektedir.

Halen Hastanemiz bünyesinde 1 Aile Hekimi Uzmanı ,1 İç Hastalıkları Uzmanı, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman, 1 Genel Cerrahi Uzmanı, Uzmanı ,4 Pratisyen Hekim, 2 Diş Hekimi, İdari Mali İşler Müdürü, Sağlık İşleri Müdürü, 19 Hemşire, 17 Ebe , 7 Sağlık Memuru, 2 Tıbbi Sekreter, 8 Laboratuar Teknisyeni, 7 Acil Tıp Teknisyeni, 1 Anestezi Teknisyeni, 5 Röntgen Teknisyeni,, 1 Bekçi, 2 Şoför ve 6 Hizmetli personelimiz bulunmaktadır. Ayrıca Hastanemizde  Kadın Doğum Uzmanı  geçici olarak görev yapmaktadır.

Click here - fbetting view betfair bonus